Εταιρεία

 
etairia

Η εταιρία ΜΑΒΙΛ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στον κλάδο της θέρμανσης με κύριο αντικείμενο την παραγωγή χαλύβδινων λεβήτων και ατομικών μονάδων θέρμανσης, προϊόντα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα οικιακών και βιομηχανικών εφαρμογών.

Η εταιρία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΕΒΗΤΩΝ ΑΒΕΕ με τον διακριτικό τίτλο «ΜΑΒΙΛ ΑΒΕΕ» δημιουργήθηκε το 1994 με έδρα τις Σέρρες και είναι μέλος ενός ευρύτερου ομίλου πέντε εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της θέρμανσης και εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.
Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στις Σέρρες συνολικής έκτασης 20.000τ.μ., απασχολεί συνολικά 39 εργαζομένους και είναι εξοπλισμένη με τον πλέον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Οι χαλύβδινοι λέβητες της εταιρίας καλύπτουν αποδόσεις από 25 έως 1.750 kW και είναι κατάλληλοι για χρήση αερίων-υγρών-στερεών καυσίμων. Δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ πετυχαίνοντας αποδόσεις πάνω από 92%. Όλες οι σειρές διαθέτουν Πιστοποιητικά Σήμανσης “CE”, φέροντας την σήμανση δύο αστέρων. Η ετήσια παραγωγική δυνατότητα της εταιρίας ανέρχεται στις 5.000 μονάδες.
Κατά το έτος 1997 η εταιρία προχώρησε στη δημιουργία ξεχωριστού τμήματος παραγωγής πλαστικών δεξαμενών από LLDPE που προορίζονται κυρίως για την αποθήκευση πετρελαίου αλλά και είναι κατάλληλες για την ασφαλή αποθήκευση πόσιμου νερού. Η σειρά εκτείνεται σε δεξαμενές χωρητικότητας από 250lt έως 4000lt και σε ποικιλία σχημάτων. Η ετήσια παραγωγική δυνατότητα της εταιρίας φτάνει τις 16.000 μονάδες. Παράλληλα η εταιρία κατασκευάζει μία σειρά περιστροφικών αποτεφρωτήρων οι οποίοι χρησιμοποιούνται στην καταστροφή-αδρανοποίηση των “υλικών ειδικού κινδύνου” καθώς και μία σειρά υδρόψυκτων ενεργειακών τζακιών.

gen1
logo

Η εταιρία έχει ως πρώτη προτεραιότητα την παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που πληρούν όλους τους διεθνείς κανονισμούς, και ταυτόχρονα στοχεύουν στη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και προστασίας του περιβάλλοντος. Για αυτό η εταιρία είναι στελεχωμένη από το κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό που υπηρετεί ευλαβικά τη φιλοσοφία αυτής.

Μενού